Дженифър Анистън провокира слуховете, че се е появила на градус на церемонията по раздаването на филмовите награди на MTV.

Според американски журналисти, присъствали на бляскавото събитие, блондинката имала нужда от помощ, за да се качи на сцената и за да стои стабилно на краката си. Отгоре на всичко звездата жестоко заваляла думите на благодарствената си реч за статуетката си за най-провокативна роля за изпълнението си във филма "Ужасни шефове".

"Джен очевидно беше обърнала няколко чашки, преди да дойде на церемонията. Тя изглеждаше доста развеселена и дори позамаяна, но когато започна да говори, у никого не остана и грам съмнение, че е пияна. Личеше си, че влага доста старание в това да изговори думите правилно, но не й се получаваше", разказал очевидец.

Освен това за пресата отвъд Океана не останал незабелязан и фактът, че Дженифър Анистън не позирала на червения килим както обикновено, а дошла направо за церемонията. "Сигурно тогава се е наливала или пък е имала нужда от малко време, за да поизтрезнее достатъчно, че да се държи на краката си", смятат злите езици, пише bliasak.bg.

Снимки: Getty Images/ Guliver