Едно от най-чаканите холивудски бебета най-после е на път!

Актрисата Дженифър Анистън е бременна с първото си дете и това не е поредната измислена новина, а факт, подкрепен с доказателства.

Звездата от сериала "Приятели" зарадва феновете си по цял свят, появявайки се с коремче на премиерата на филма "Открадни жена ми".

Още с пристигането й на червения килим, всички погледи се насочиха към корема на актрисата, ясно изпъкващ под сребристата рокля на "Сен Лоран" с дълбоко деколте.



45-годишната Анистън изглежда по-щастлива от всякога и вече няма как да скрие, че съвсем скоро ще може да изпита майчинската емоция.

Според запознати, Дженифър е в петия месец от бременността си, така че бебето трябва да се появи на бял свят в първите дни на новата година.



Баща на звездното бебе най-вероятно е актьорът Джъстин Теру, с когото Анистън има връзка от май 2011 г. През август 2012 г. двамата обявиха годежа си, но все не могат да намерят време в натоварения си график, за да минат под венчило.

"Джен е е най-нерешителната жена на планетата", заяви наскоро една от приятелките й. По думите й, звездата обмисляла всичко хиляди пъти. По всичко личи, че на Джен са й трябвали три години, докато вземе важното решение да дари любимия си с дете.