"Ще бъда майка", хвалела се Дженифър Анистън на приятелките си според твърдения на американската преса.

Източници на клюкарско издание подшушнали, че актрисата най-накрая била забременяла от гаджето си Джъстин Теру, след като се подложила на серия ин витро процедури, пише bliasak.bg.

"Дженифър и Джъстин много искаха всичко да стане по естествен начин, но след няколко неуспешни опита се убедиха, че е най-добре Джен да се подложи на ин витро оплождане. Откакто лекари потвърдиха, че процедурата е била успешна, двамата са на седмото небе от щастие. Засега обаче не искат да разгласяват новината и нищо чудно Дженифър да крие корема си в следващите няколко месеца", заявил запознат.

Потвърждение на слуховете дали и посетители на ресторант в Сохо, които твърдят, че са засекли Дженифър Анистън в заведението. По думите им напук на навика си да пие чаша вино със салатата си, актрисата си поръчала обилно гарнирана пица,  минерална вода и безалкохолна бира.

Засега Дженифър Анистън не е коментирала слуховете, но предвид това, че почти всеки месец някое списание я обявява за бременна, е малко вероятно да го направи.