Актрисата Дженифър Анистън най-накрая наруши мълчанието си около скандала, който разбуни духовете в последно време - изказванията на бившия й съпруг Брад Пит по неин адрес и признанието му, че семейният им живот му е бил скучен.

По време на премиерата на новия си филм "Five" Дженифър Анистън не успяла да избегне въпроси за това какво смята за думите на Брад Пит, но демонстрирала, че не й пука особено за мнението му и за спомените му от връзката им, пише bliasak.bg.

"О, Боже, дори не си струва да говоря за това в такава прекрасна вечер", отсякла блондинката и подминала с усмивка последвалия въпрос кога все пак смята да направи някакъв коментар по въпроса.

*Джен с новото си гадже Джъстин Теру

Припомняме ви, че в едно от последните си интервюта Брад Пит заяви, че животът му с Дженифър Анистън е бил прекалено скучен за него и че не е могъл да понася човека, в когото се бил превърнал по това време.

Впоследствие, след като медиите раздухаха скандала, актьорът се поправи и обясни, че не са го разбрали правилно и че е имал предвид, че не Дженифър е била скучна, а той самият.

*Анджелина Джоли и Брад Пит

Снимка(водеща): Getty Images/ Guliver