Дженифър Анистън опроверга слуховете за тайна сватба през уикенда с годеника й Джъстин Теру и за предстояща поява на бебе в австралийско шоу.

Мълвата, че бившата звезда от сериала "Приятели" ще мине под венчило се понесе още преди отминалия уикенд, след като стана ясно, че Анистън организира парти за рождения ден на Теру на 10-ти август, пише btv.bg. Таблоидите настойчиво тръбяха, че актрисата и годеникът й пазят в тайна дори от поканените на празненството, че то всъщност ще бъде сватбено.

За търсещите сензация Дженифър Анистън е изяснила при гостуването си в австралийското ток шоу "Kyle and Jackie O", че през уикенда са празнували рождения ден на Джъстин Теру и че той все още й е годеник.

Неотдавна за пореден път плъзна и слухът, че 44-годишната актриса чака бебе. Повод за него стана фотография на позакръгленото й коремче, заснета на премиерата в Ню Йорк на филма "Семейство Милър". По думите на Дженифър Анистън тази и други подобни снимки не говорят за нищо друго, освен "за някое и друго излишно килце".

В заключение звездата отправя към авторите на подобни спекулации въпроса "Защо просто не изчакате самите ние да съобщим нещо?".