Близо 2 милиона долара струва на 48-годишната Дженифър Анистън да изглежда млада и красива, както преди 17 г.

На наградите "Оскар" тя се появи в прилепнала черна рокля с дълбоко деколте и цепка на бедрото, която подчертаваше стегнатото ѝ тяло.

Медии сравниха как изглежда преди 17 г., облечена с подобна рокля, и се оказа, че разлика няма, пише ViewSofia. Близък до актрисата издава, че тя брои по 20 000 долара за специални храни.

"Джен яде специални храни и стриктно следва диетата на Аткинс. Всеки ден в дома или на снимачната площадка ѝ се доставят определени менюта", казва той.

За поддръжката на безупречното си лице и кожа актрисата пръска около 7000 долара, тъй като е фен на определена козметика. Бившата на Брад Пит редовно се възползва от лазерни процедури, които също не й излизат евтино.



Анистън е известна с любовта си към фитнеса и спазва стриктна спортна програма, за която вади от джоба си 47 000 долара годишно. Тя тренира с личен треньор, чийто сеанс струва около 300 долара за по-малко и от час.

За прическата и грима си Джен дава съответно по 8600 долара и 830 долара годишно, 880 долара струва поддръжката на веждите й.

"Тя посещава гуруто Анастасия Соаре поне няколко пъти в месеца, а едно посещение струва около 120 долара", разкрива близък на звездата.

Анистън е фен и на изкуствения тен, като не пропуска да даде по 2000 долара годишно. Обръща специално внимание на врата си, като използва специален крем за стягане, за който дава по 450 долара.

От години има спекулации, че тя се е възползвала от уголемяване на бюста, но Дженифър категорично не коментира тази тема. Запознати обаче издават, че редовно се подлага на процедура за повдигане на гърдите, която ѝ струва по 6000 долара.

Годишно всичките тези разкрасителни процедури са близо 90 000 долара, които актрисата дава за младост и красота. Сметнатото за всичките 17 години, през които тя не е мръднала, прави около 2 милиона долара, изчислиха медии.