Дженифър Анистън е звездата на корицата на следващия брой на сп. Marie Claire.

В лично интервю, проведено в дома й, Дженифър Анистън споделя новости от живота си, говори за отношенията си с Джъстин Теру и споделя какво я е провокирало да напише отвореното писмо до Huffington Post преди няколко месеца.

Marie Claire пуснаха откъс от интервюто с Дженифър Анистън. Вижте какво споделя актрисата, станала известна с ролята си на Рейчъл Грийн в „Приятели“.

Дженифър Анистън за отвореното писмо до Huffington Post: 

Посрамиха семейното ми положение. Посрамиха развода ми (с Брад Пит – бел. ред). Посрамиха ме, защото нямах половинка. Посрамиха ме, защото зърната ми се виждали през някоя дреха. Защо гледаме на жените по по определен начин? Защо слушаме подобни изказвания. Мислех си: Работила съм твърде усилено както в кариерата, така и в живота, за да бъда сведена просто до един тъжен човек, който няма деца.

Дженифър Анистън за това какво предстои: 

Сега е времето, в което не съм напълно сигурна какво правя. Застанала съм на нещо като кръстопът и се опитвам да разбера какво ме вдъхновява. Не е задължително това, което някога ме е вълнувало, да ме вълнува все още. Най-голямото предизвикателство в момента е да разбера какво кара сърцето ми да пее.



Дженифър Анистън за Джъстин Теру:

Защо той е правилният човек за мен? Той ме вижда и обожава независимо в какво състояние съм. Няма част от мен, която се чувствам неудобно да му покажа и разкрия. И това извежда на преден план най-добрата част от мен, защото толкова много го обичам. Освен това той е толкова добър човек. Боли ме само като си помисля, че нещо би могло да го нарани.



Дженифър Анистън за това как избира ролите си:

Трябва да съм лудо влюбена в ролята и да си мисля: Ще бъда толкова разстроена, ако нямам възможност да изиграя този човек.