Дженифър Гарнър се оказа от звездите, които държат децата им да са колкото се може по-близо до природата и в тази връзка да си вземат сами току-що снесените яйца, да откъснат домат от градината или да хапват от меда, който сами събират от кошерите.

След като наскоро стана ясно, че 45-годишната актриса и трите й деца от Бен Афлек – Вайълет на 12, Серафина на 9 и Самюел на 5 си гледат кокошчици (дори се появи снимка на Гарнър, която разхожда на каишка една от тях) сега разбираме, че си имат и пчели в задния двор. Семейството си отглежда седем кошера, като четиримата редовно слагат предпазните костюми и отиват да се грижат за пчелите, които след това им се отблагодаряват с мед.



„Много е забавно. Сякаш провеждаш истински научен експеримент, който освен това е жив“, коментира Дженифър Гарнър.

Тя разкри, че в задния си двор отглежда много зеленчуци, има си и много плодни дръвчета, а страстта си към домашните био продукти е наследила от майка й, която също сама отглеждала всичко в градината си. „Тук, в Лос Анджелис, можеш да гледаш абсолютно всичко, затова и просто не мога да престана - не спирам да садя разни неща. Всичко вирее", споделя Гарнър.

"Когато като малка кажех на майка ми, че съм гладна, тя ми отговаряше - иди в градината и си откъсни домат, има и сладък грах. Тогава си мечтаех за пакетираната храна, която ядат другите деца. А истината е, че в момента постъпвам по същия начин с моите", допълва актрисата.

Източник: eva.bg