Дженифър Анистън отменила плановете си за сватба с гаджето си Джестин Теру и вината за това била изцяло на Анджелина Джоли, носят клюките отвъд Океана.

"Това трябваше да бъде годината на Джен, тя и Джъстин бяха започнали с подготовката за венчавката си, когато Брад и Анджелина обявиха годежа си и вниманието на всички се прехвърли върху тях", обяснила приятелка на блондинката, пише bliasak.bg.

"След като Джен се срина от новината, тя и Джъстин се изпокараха жестоко. Той й каза, че не иска да бъде въвлечен в любовния триъгълник между нея, Брад и Анджи и че е най-добре засега да отложат плановете за сватба. Дженифър побесня и му заяви, че за всичко това е виновна само Анджелина и че според нея именно тя е нагласила нещата така, че да ги скара", разкрила дружката на Анистън.

"Джен смята, че Анджелина нарочно е подбрала момента да се появи с годежния си пръстен така, че да я измести от светлината на прожекторите. Сватбата на годината трябваше да е тази на Дженифър и Джъстин, а не на Брад и Анджелина. Сега Анистън иска да си отмъсти, задето Джоли я засенчи за пореден път", добавила близката на Дженифър Анистън.