Екссъпрузите Дженифър Лопес и Марк Антъни явно са решили да загърбят проблемите си и да бъдат професионалисти, поне що се отнася до риалитито за таланти Q'Viva: The Chosen, което продуцират съвместно.

Двамата се появили заедно на промоцията на шоуто и накарали присъстващите да се ококорят от изненада с това, че демонстративно се държали за ръце и видно се разбирали по-добре отвсякога.

"Дженифър явно е простила на Марк след последния им скандал, когато той й заяви, че има нужда от психотерапия, защото била зависима от мъжете. Тя дори каза на пресконференцията, че двамата са си изкарали страхотно заедно по време на снимките за предаването", разказал един от присъстващите на събитието.

Държането за ръце на Марк и Джей Ло моментално провокира слуховете, че двамата са решили да се съберат. Техни познати обаче опровергали твърденията и обяснили, че всичко е било само сценично поведение за пред камерите.

"В действителност Марк все още е бесен на Дженифър. Преди да излязат пред медиите на промоцията, той не пропусна да й се разфучи заради това, че дава много пари на младото си гадже Каспър Смарт. За Марк това са пари, хвърлени на вятъра. Дженифър обаче му затвори устата като му припомни, че и той ходи с два пъти по-млада мацка. След като се накрещяха един на друг, двамата лепнаха по една усмивка на лицата си и излязоха пред журналистите", разказал човек от екипа на шоуто.