Холивудската актриса Дженифър Лопес се прояви по време на гостуването си в телевизионното шоу на Елън де Дженерис, защото говори и за личния си живот.

За пореден път Лопес обясни защо се среща с по-млади мъже.

„Не търся срещи с мъже, които са по-млади от мен. Работата не е във възрастта. Просто срещаш човека и той или ти харесва, или не. Всичко зависи от това какъв е човекът, а не каква е възрастта му”, обобщава Лопес.

Актрисата признава, че не разбира защо й се носи такава слава, след като за човек не може да се съди само по една негова постъпка.

„Да, срещах се с Каспър Смарт, който е по-млад от мене. Той беше първият по-млад от мен мъж, с който започнах връзка, и веднага ми лепнаха този етикет”, протестира Лопес.

Звездата разказа и какви мъже й харесват: „Може да са по-възрастни или по-млади. Това не е важно. Просто трябва да ме привличат – с характер, с душевност, с обаяние”.

Така е било и с 29-годишния танцьор Каспър Смарт, с когото 47-годишната Дженифър се срещаше през последните пет години (наистина с променлив успех).

През август м.г. двойката се раздели, а малко по-късно на Лопес започнаха да приписват роман с друг по-млад мъж – Дрейк. Звездата обаче настоява, че между тях няма нищо, пише БГНЕС.

„Само общувахме. Той ми изпрати своя песен, искаше да участвам в записа й. Просто записахме песента. Не зная какво ще прави той със записа”, казва Лопес.