Съвсем наскоро стана ясно, че Дженифър Лопес се е разделила с младия си приятел Каспър Смарт, според слуховете младокът ѝ изневерява с транссексуалния модел Софи Виса.

Латино дивата не страда дълго, защото намери утеха в в обятията на друг танцьор - професионалиста от шоуто "Dancing with the Stars" Максим Чмерковски, съобщи "New York Daily News”.

Източници от обкръжението на новата двойка разкриват за различни светски издания, че искрите на страстта между Лопес и родения в Украйна Чмерковски са пламнали още през ноември миналата година, когато двамата представиха впечатляващо съвместно изпълнение на церемонията за Американските музикални награди.



По това време обаче нищо не се случва, тъй като Дженифър Лопес все още е с Каспър Смарт, а Максим Чмерковски e обвързан с модела Кейт Ъптън, с която се разделя три седмици по-късно.

В края на март тази година обаче 44-годишната певица и 34-годишният танцьор са били забелязани от "светски шпиони" да интимничат на парти в Лос Анджелис.

Хора от обкръжението на Дженифър Лопес и Максим Чмерковски смятат, че е въпрос на време те да оповестят публично, че са двойка. Запитан за отношенията на танцьора с Лопес, негов говорител е заявил, че не коментира личния му живот, а представители на певицата и актриса са отказали да обсъждат спекулациит.