Латинодивата на американската поп музика Дженифър Лопес издаде най-новия си албум, озаглавен „Love?".

Албумът е изцяло повлиян от комерсиалното и хитово звучене в поп-музиката, което прави силно впечатление.

Вече излязоха два сингъла от албума – On The Floor (съвместно с Pitbull), и I'm Into You (с Lil Wayne), които подгряха феновете за излизането на албума. "Love?" вече е на пазара и изобилства от парчета с хитов потенциал като „Papi", "Villain" и "Hypnotico".

Джен явно е решила да се стегне, след като от близо 9 години не е имала силен проект. Първият й албум „On The 6" излиза през 1999 год. и продава 7 милиона копия, следващият и албум „J-Lo" се появи през 2001 и продава 8 милиона копия. Следва "This Is me.. Then" през 2002 г. с 6 милиона продадени бройки и оттам насетне следват не особено успешните за кариерата на звездата проекти „Rebirth" (2005 г. – 3 милиона продажби), "Como ama una Mujer" и „Brave" (двата през 2007 с продажби съответно 800 000 и 650 000 копия).

Впечатление прави, че особено „Rebirth" и "Brave" останаха тотално незапомнени проекти на певицата, пълни с еднотипни леки R&B песни, които тотално не подхождаха на горещия чалга имидж на Джен. И да, ако има някоя певица в Америка, която може да се нарече чалга, то това е Дженифър Лопез, което съвсем не е в отрицателен аспект. Чисто стилово, като поведение, обличане и маниер Джен доста се доближава до родните звезди. Е... разбира се те надали някога ще стигнат нейното ниво, но нека продължават да опитват.

Източник: snews.bg