Дженифър Лопес очарова жителите и гостите на Истанбул.

Преди да посети София, тя изнесе три концерта в града край Босфора, при препълнени зали. На заключителния концерт на звездата в събота, който бе на покрития стадион Юлкер спорт Арена, присъства и мегазвездата Таркан.

По време на концерта Лопес хвърли сутиена и обиците си на зрителите, а в края на шоуто се загърна с турското знаме и така се сбогува с почитателите си в Истанбул.

След концерта си в София Дженифър Лопес отново отива в Истанбул, този път, за да вземе ключа от новия апартамент, който си купи в мегаполиса. Апартаментът на звездата е в Метропол Истанбул.

Той се намира в е нов сити комплекс на площ от 700 хиляди квадратни метри. Състои се от три високи сгради, които са резиденции за живеене, и около две хиляди независими една от други сгради, писа БТА.

В комплекса ще има търговска улица с дължина 400 метра, финансов център с банки, гигантски мол Метропол, който се очаква да бъде посещаван от 22 млн. души годишно. Комплексът ще бъде готов през 2015 г. Засега са продадени 75 на сто от жилищата.

Апартаментът на Дженифър Лопес е в най-високата сграда на комплекса - Кула метропол, висока 250 м, откъдето се открива прекрасна панорама към Босфора. Ключовете от новия апартамент ще бъдат предадени на Дженифър Лопес на специална церемония, организирана от фирмата-изпълнител на Метропол Истанбул.

На пресконференция с турски журналисти Дженифър Лопес каза, че е очарована от Истанбул и че би искала по-често да идва "в този град, който има способността да омагьосва хората".