Певицата Дженифър Лопес сподели, че си мечтае един ден да се венчае в църква с голяма бяла рокля.

В интервю звездата заяви, че въпреки това няма планове в скоро време да мине под венчилото със своя настоящ приятел Каспър Смарт. Двамата се събира и разделя от 2011 г. насам като в момента отново са двойка. Те дори са прекарали новогодишната нощ заедно в Маями.

Дженифър, която има близнаци от своя бивш съпруг Марк Антъни, призна, че се чувства по-щастлива от всякога със своя сегашен любим. Въпреки това в интервю за шоуто на Елън Дедженерис тя отрече да планира сватба. Това обаче не я спира да мечтае да се задоми отново един ден, въпреки че и в момента се чувства щастлива. „В момента съм щастлива, защото имам чувството, че със или без връзка аз съм щастлива“, споделя тя в друго свое интервю. „Някои може да добави щастие към живота ти, но не това е нещото, което може да те направи щастлив и аз трябва сама да направя себе си щастлива“, допълни тя.

Зад гърба си Лопес има три брака. Тя се омъжи за певеца Марк Антъни на частна церемония в дома си в „Бевърли хилс“ през 2004 г. Двамата се разделиха през 2011 г. Певицата сключи брак и със сервитьора Оджани Ноа и танцьора Крис Чъд.