Дженифър Лопес яхна вълната на всеобщо одобрение и любов към песните на родния за семейството ѝ испански език и се погрижи това лято да не си тананикаме единствено Despacito, пише Cosmopolitan.

Съвсем скоро на бял свят тя ще пусне първия за последните 10 години испаноезичен албум, а буквално преди ден знойната изпълнителка показа на феновете си клип на една от песните в него – "Ni Tú Ni Yo" („Нито ти, нито аз“).

Прекрасната Дженифър демонстрира разкошни тоалети пред камерата. Но на кого би му хрумнало, че може да бъде по друг начин?



Цели 10 тоалета сменя Джей Ло за 4 минути, позирайки пред младия фотограф и танцувайки в обсипаното с пайети произведение с марка Tom Ford. Подобни кадри се появиха преди време в американския Vogue с Риана.

Разкошната ефирна рокля се сменя от тази на Fausto Puglisi, с която само преди седмица Ло се появи на Macy’s.

Корсет от позлатени въжета, две палмови листа, пъстро кимоно...

Хмм, летният хит си заслужава да се гледа отново и отново, усилен на макс.

В клипа "Ni Tú Ni Yo" се намери място и за минималистична рокля в жълто, която привлича погледа с ефирността си, а не с бляскави скъпоценни камъни.



Феновете на Лопес са очаровани и малко изненадани, защото в част от кадрите се вижда и бившият ѝ мъж Марк Антъни. Но нищо случайно и чак толкова странно няма, защото той е продуцент на клипа, който обещава да разгорещи до червено лятото.