Звездата с милиони продадени албуми повдигна завесата около това как се чувства като самотен родител.

45-годишната певица и актриса се раздели през 2011 г. със съпруга си Марк Антъни, който е баща на 6-годишните й близнаци Макс и Еми. Дженифър Лопес признава, че са малко положителните аспекти на липсата на баща около децата.

"Както са необходими двама души за създаване на дете, така е по-лесно да бъдат възпитавани, когато родителите са двама. Когато си самотна майка, единственото положително нещо е, че децата ти са изцяло за теб", сподели Джей Ло.

Певицата, чиито родители също са разведени, признава, че понякога децата плачат, защото баща им го няма.

"Когато близнаците плачат, защото баща им не е с тях, винаги им казвам, че моят също не е с мен, но това не означава, че не чувствам любовта му", разказа певицата пред френското издание на сп. "Гала".

Макар в момента да е щастлива сама, Дженифър, която се раздели с приятеля си Каспър Смарт през юни, е категорична, че бъдещият й приятел трябва да се грижи за децата й.

Певицата споделя и как успява да съчетава работата с отглеждането на близнаците: "Ставам в 6.30 сутринта и свършвам работа към 7 вечерта. Спирам, за да сготвя вечеря на Макс и Еми и ги слагам да спят в 9. След като заспят, продължавам да работя, докато се уморя".