Световната музикална икона Дженифър Лопес ще излезе на сцената на предстоящите награди за латино музика на списание Билборд (Billboard Latin Music Awards), за да представи нова песен от предстоящия си испаноезичен албум.

Мултиталантливата певица и актриса ще получи специалната награда "Telemundo Star Award" за изключителни постижения в музиката.

Най-престижната и дългогодишна церемония в света на латино музиката - Billboard Latin Music Awards - ще бъде излъчвана на живо на 27-ми април едновременно по телевизия Telemundo и Universo (най-бързо развиващата се испаноезична кабелна мрежа в САЩ).

Дженифър Лопес избира сцената на Billboard Latin Music Awards, за да повдигне завесата към предстоящата си нова продукция с музикален продуцент Марк Антъни и екипа на MAGNUS Media.

Новият албум на звездата ще излезе през лятото на 2017-та година и ще отбележи първият испаноезичен проект на Лопес от 2007-ма година насам.

Настоящата година е изключително натоварена за певицата. Освен записите по новия албум, тя продължава шоуто си "All I Have", което се радва на огромен успех в Лас Вегас в театър "AXIS" в "Planet Hollywood Resort & Casino" и участва във втория сезон на хитовия телевизионен сериал на NBC - "Нюанси синьо".

В допълнение към програмата на певицата, на 30/05 стартира най-новото танцово състезателно шоу в САЩ - "World of Dance", в което Дженифър Лопес ще бъде жури в компанията на Ни-Йо и Дерек Хю. През декември, певицата ще бъде и звездата в мюзикъла на NBC - "Bye Bye Birdie".