26-годишната Дженифър Лорънс и 48-годишният Дарън Аронофски, които се запознаха на снимачната площадка на новия му филм „Mother“ преди година, продължават да се срещат и явно отношенията им стават все по-сериозни.

Съвсем скоро Дарън придружи Дженифър на снимачната площадка на нов филм с нейно участие – "Red Sparrow", който се снима първо в покрайнините на Лос Анджелис, а после и в столицата на Унгария Будапеща.

След това актрисата посети любимия си в апартамента му в Ню Йорк, където прекара известно време с него и сина му.

Изглежда голямата разлика във възрастта им – повече от 20 години не смущава влюбените, пише Tialoto.

„Дженифър се чувства добре с него, въпреки че той е по-голям от нея. Все пак тя е зряла личност“, отбелязва източник пред "People".

Друг добавил: „Джен е очарована от таланта и ума му още от първия ден, когато започна да работи с него. Те много добре се грижат един за друг и изглеждат щастливи. Стараят се да запазят време за себе си и да не привличат внимание“.

Източникът добавил още, че „Джен е сериозна актриса и за нея е полезно да се намира до такава личност в този бизнес“.

За първи път слухът за роман между двамата се появи в края на март миналата година. Информацията не бе потвърдена до лятото, когато приключиха снимките на новия проект на Аронофски.

Всичко стана ясно, когато през есента актрисата и режисьорът бяха уловени на романтична разходка из Ню Йорк и се държаха за ръка.