Не е лесно да си в светлините на прожекторите денонощно, а ако се казваш Дженифър Лорънс, не е трудно да изразиш недоволство.

Актрисата, която освен заради таланта си, е пословична и със своята искреност и хумор, беше предизвикана от репортер да покаже другата си страна.

Дженифър Лорънс притежава забележителен усет към модата.Дженифър Лорънс притежава забележителен усет към модата.Дженифър Лорънс притежава забележителен усет към модата.Дженифър Лорънс притежава забележителен усет към модата.

На излизане от летището преди два дни Лорънс бе посрещната от обичайна тълпа фотографи, към които носителката на „Оскар“ отначало не реагира. В записа от деня, направен от сайта 'TMZ', се вижда, че актрисата върви с поглед към земята, държейки каишката на кучето си, а когато домашният й любимец се отклонява встрани, един от фотожурналистите протяга ръка да го погали.



Стилните рокли подчертават женствеността на Дженифър Лорънс.Стилните рокли подчертават женствеността на Дженифър Лорънс.Стилните рокли подчертават женствеността на Дженифър Лорънс.Стилните рокли подчертават женствеността на Дженифър Лорънс.

Това принуждава Дженифър да спре и вземе любимеца си на ръце, като без дори да поглежда репортера, се обръща към него с думите

„Не докосвай, кучето ми, загубеняко!“. Определението към фотографа е придружено и с F-думата, която актрисата често обича да използва.

От клипа на случката, публикуван в профила на 'TMZ' в Туитър, не личи журналистът да изглежда засегнат от Лоурънс, а колегите му даже се забавляват със ситуацията. Следващият път обаче той сигурно ще поиска разрешение преди да погали нечий звезден домашен любимец.