Звездата от „Игри на глада” Дженифър Лорънс била толкова неопитна в любовните отношения на снимачната площадка, че решила да се напие преди снимките на първата си секс сцена.

Това призна самата тя, цитирана от БГНЕС.

„Преди няколко седмици заснех първата си секс сцена с Крис Прат по време на снимките на филма „Passengers”. Беше наистина странно, а на всичкото отгоре аз бях пияна. Това направи нещата още по-зле, защото като се прибрах у дома, дори не знаех какво съм направила”, сподели 25-годишната актриса. Дженифър призна, че й било неудобно да снима така сцена с Прат, защото той е женен за колежката й Ана Фарис.

„За първи път целунах женен мъж и изпитвах вина, въпреки че беше за филма. Знам, че това е работата ми, но ме свиваше стомаха след това. Обадих се на майка ми просто, за да ми каже, че всичко е наред”, разказа звездата. Дженифър има основание да се чувства неудобно, защото по време на снимките тръгнаха слухове, че Прат е привлечен от носителката на Оскар. Съпругата му отхвърли спекулациите, наричайки ги „неоснователни”. Това обаче не успокоило актрисата, която се почувствала много зле, въпреки че знаела, че това не е вярно.