Звездата от сериала "Приятели" Дженифър Анистън е отказала предложение за брак на приятеля си Джъстин Теру, съобщават американски медии.

"Джен отказа на Джъстин, тъй като мисли, че й е предложил само защото тя е поискала. Тя не би се оженила за някой, който я иска за жена единствено по задължение", съобщава близък до актрисата, пише bliasak.bg.

Според очевидци, Анистън и Теру били на романтична разходка в Париж и дори се качили на Айфеловата кула. "На това прекрасно място тя е очаквала Джъстин да й коленичи с пръстен. Когато не го е направил, Джен се е почувствала ужасно и е вдигнала скандал. След дълъг разговор за проблемите с обвързването на Теру, той най-после й направил заветното предложение", твърдят приятели на двойката. Тогава обаче, звездата избухнала в плач и отказала.

Припомняме ви, че само преди седмица, Анистън беше щракната с диамантен пръстен, който, според запознати, тя носела, за да докаже, че връзката й има бъдеще. В действителност тя не можела все още да преживее раздялата с Брад Пит.