Дженифър Анистън споделила, че вече й е писнало медиите да я забъркват в интриги с бившия й съпруг Брад Пит и настоящата му половинка Анджелина Джоли.

Двамата актьори се разделиха преди шест години, но отношенията им и по-специално тези между Дженифър и Анджелина още са предмет на клюки и спекулации.

Запитана кое е най-дразнещото недоразумение, Анистън отвърнала:

"Кое ли? Толкова са много! Бих казала това за любовния триъгълник с бившия ми съпруг и това, че помежду ни има някаква вражда. Не спират да пишат такива неща, това е благодатно заглавие за какви ли не интерпретации и скоро няма да се откажат от него. От друга страна, това е нещо, от което хората изкарват пари и което няма нищо общо с реалността", споделила актрисата, пише bliasak.bg.

*Брад и Анджелина

Друго нещо, което дразнело Дженифър Анистън, бил фактът, че медиите непрекъснато тръбели, че тя е започнала да се облича като гаджето си Джъстин Теру.

"Той има страхотен стил, много специфичен, но винаги се е обличал така. Дали ми е повлиял? Не, но хората не мислят така. Виждат ме например с някое кожено яке и казват: "Колко сладко, облекли са се еднакво", а аз имам тази дреха примерно от три години", споделила блондинката.

*Джен и Джъстин