Според американско клюкарско списание седмица преди да обяви годежа си с Анджелина Джоли, Брад Пит се обадил по телефона на бившата си съпруга Дженифър Анистън, за да й съобщи, че е предложил брак на съперницата й.

Блондинката приела тежко новината и толкова се разстроила, че припаднала от рев. След това обаче се съвзела и заедно с екипа си планирали няколко нейни изказвания в пресата за това колко се радва за годежа на бившия си и колко е щастлива с новия мъж в живота си Джъстин Теру, пише bliasak.bg.

"Брад се обади на Дженифър в началото на април, за да й съобщи новината. Каза й, че иска тя да научи от него, а не от пресата. Джен не можа да повярва на ушите си, тя го поздрави набързо, след което затвори телефона и избухна в сълзи. Въпреки че Брад и Анджелина са заедно от седем години, тя вече не вярваше, че е възможно да се оженят и беше съсипана", разказала близка на актрисата.

"Точно в такова състояние я откри Джъстин и вместо да я утеши, той й се развика за това, че все още била обсебена от Брад. Скандалът беше ужасен - Дженифър имаш нужда от утеха, но Джъстин беше прекалено бесен и сърдит, за да й я предложи. Обвини я, че все още има чувства към Брад и отказа да прояви каквото и да било съчувствие и разбиране към нея", добавила дружката на Дженифър Анистън.