Шотландският актьор Джерард Бътлър бе приет в болница, след като претърпя лек инцидент с мотоциклета си.

Според данни на TMZ звездата от „300“ е бил засечен от друго превозно средство в Ел Ей. С бърза помощ се свързали очевидци на станалото, а за щастие Бътлър се разминал само с нахлузвания и рани.

Инцидентът няма да попречи на актьора да изпълни графика си по промотирането на „Геобуря“, която ще се завърти в българските кина тази седмица.

Междувременно холивудската екшън звезда се готви за новия си филм „Код: Ангел“, чиято клапа се очаква да щракне съвсем скоро в студиата на „Ню Бояна“. Това ще бъде петата визита на актьора у нас, след като работи в България още по Hunter Killer и двете части на „Код“ - „Олимп“ и „Лондон“. Заради работата си по втория филм от поредицата актьорът едва не остана парализиран.

Тогава той проходи отново с помощта на роден кинезитерапевт, светило сред спортния ни елит. Само преди няколко месеца Бътлър се наслади и на нощния живот в София, като бе в страната, за подготовките на „Код: Ангел“.

Сюжетът на лентата ще тества силата на специалния агент Майк Бенинг да удържи на атаките срещу президента на борда на самолет. Детайли около предпродукцията все още се пазят в тайна. Ясно е единствено, че на режисьорското столче ще седне Рик Роман Во. В България се очаква да пристигне и Морган Фрийман, чийто персонаж според феновете ще застане начело на Белия дом, след като Арън Екхарт се пенсионира от поста си на президент във франчайза.