Бившата партньорка на Мик Джагър - Джери Хол, се среща с 84-годишния медиен магнат Рупърт Мърдок.

Двамата планират да разкрият връзката си, като отидат заедно на финала на световното първенство по ръгби в Туикенхам, Великобритания, следващата седмица, пише БТА.

"Всичко е съвсем отскоро. На двамата наистина им е много приятно един с друг", издава семеен приятел на Мърдок пред американски медии.

От няколко седмици Мърдок и бившата манекенка Джери Хол се радвали на компанията си в Калифорния. Те са били и в Ню Йорк, където са гледали мюзикъла "Хамилтън" на Бродуей.



Това е първата връзка на Рупърт Мърдок след края на брака му с 46-годишната Уенди Дън. Той има три брака - със стюардесата Патриша Букър от Мелбърн, с британската журналистка Ана Торв и с Уенди Дън. Когато се разделя с първите си две съпруги, Мърдок се жени отново, преди да е минала година.

Джери Хол се жени за Мик Джагър на екзотична брачна церемония на о-в Бали през 1990 година, но бракът им не е законен. Двамата имат четири деца. Те са заедно от 1977 г. до 1999 г., но Хол взима решение да сложи край на връзката им, когато разбира за извънбрачното му дете от бразилската манекенка Лусиана Морад.

"Прощавах и прощавах, и прощавах до точка, в която вече беше нездравословно", коментира Джери Хол.

След края на връзката си с 13-години по-възрастния от нея Джагър, тя имаше няколко по-млади любовници, сред които театрален продуцент и лондонски банкер.