Актрисата Джесика Алба признава, че невинаги се съобразява с мнението на дъщерите си.

Джесика, която е майка на 5-годишната Онър и на 2-годишната Хевън, споделя, че не позволява на децата сами да правят планове за семейните ваканции. Според нея, дъщерите й биха планирали "най-ужасната ваканция".

"Не се вслушвам в мнението на децата си. Когато започнат да плащат семейните ваканции, тогава ще казват какво ще правим и къде ще ходим. Дотогава мама и татко отговарят за това. Иначе всеки ден ще е Дисниленд-най-ужасната ваканция", споделя Алба.



Актрисата разкри, че планира да заведе децата си през лятото в Южна Франция, където майка й има къща. "Има толкова много лавандула и зеленина. Майка ми има няколко акра там и децата ще тичат по цял ден. Хубаво е да живееш по този начин", казва тя.

Джесика споделя, че не обича работата й да я откъсва от децата й. "Не ми харесва. Само искам да бъда у дома. Опитвам да дам най-доброто от себе си, опитвам да ги обгръщам с любов и подкрепа, когато не мога да бъда с тях. Трудно е, защото искам да бъда с тях, а в същото време трябва да работя", казва Джесика Алба, пише БГНЕС.