Явно Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк не могат да се разделят окончателно. Няколко месеца, след като за пореден път обявиха, че "този път късат наистина", двамата отново се събраха.

Актрисата и певецът били забелязани на парти в ресторанта на Джъстин в Ню Йорк и според очевидци не оставили и грам съмнение, че пак са заедно, пише bliasak.bg.

"И двамата не можеха да скрият широките си усмивки. Цяла вечер не спряха да се гушкат и да се шегуват. Джесика изобщо не се притесняваше от приятелите на Джъстин, които също бяха там, така че по всичко личи, че близките му са наясно с отношенията им", разказал един от гостите в заведението на звездата.

"Каквото и да правят, накрая двамата пак се оказват заедно. Може би между тях все още има нещо, което трябва да бъде изживяно, преди да продължат напред. Джъстин и Джесика не се заблуждават, че проблемите им ще изчезнат като с магическа пръчица, реалисти са и искат да видят докъде ще ги отведе връзката им този път", обяснила и една от приятелките на Джесика Бийл.

Снимки: Getty Images/ Guliver