Актрисата Джесика Бийл призна, че редовните тренировки са спасение за психиката ѝ в забързаното ежедневие.

На 36-годишната звезда често ѝ се налага да балансира между холивудската си кариера и родителските грижи за 3-годишния си син от Джъстин Тимбърлейк – Сайлъс. Сега Бийл призна, че тайната ѝ се крие в редовните тренировки, тъй като за нея те допринасят не само за физическото, но и за психическото ѝ здраве.

"За мен дори и 30 минути упражнения или четене на книга са прекрасни моменти. Мои“, сподели актрисата в интервю за „Ентъртейнмънт Тунайт“ и добави, че напоследък много ѝ липсва да си има тихо кътче у дома, където да седи, увита в одеяло и с чаша чай в ръка.

Холивудската красавица явно се справя добре с балансирането на многото отговорности в живота си щом дори бе избрана да стане говорител на „Американ Експрес“ към кампанията "Да живееш живота" (Live Life) – акция, възхваляваща онези хора, които умеят с лекота да смесват личните си интереси с кариерата си, пише изданието си.

"Продължавам да се опитвам да комбинирам личните и служебните си задължения ежедневно, защото това е моят живот. Харесва ми идеята да вдъхновявам хората и да празнувам моментите, в които някой има смелостта да каже: "Знаете ли какво? Аз съм дотук. Този път ще направя нещо за себе си“ , коментира още Бийл.

 

Hold my Guinness, I just gotta dance. Happy St. Patrick’s Day!

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on