Джесика Бийл смята, че връзката й с Джъстин Тимбърлейк е „невероятна”, тъй като двамата общуват много добре помежду си.

30-годишната актриса, която още през зимата се сгоди за певеца, смята, че комуникацията е едно от най-важните неща за всяка връзка и оценява факта, че може да бъде толкова открита със звездата от „Социалната мрежа”.

„Какво ценя в човека до мен? Комуникацията. Мъжете и жените говорят коренно различен език. Ако в ежедневието лесно комуникирате помежду си, то това наистина е впечатляващо. Имам това с Джъстин”, разказа красавицата с усмивка.

 

 

Въпреки че е страшно щастлива със своята половинка, Джесика съжалява за някои неща в живота си, като това, че не е завършила колеж.

„Иска ми се да бях завършила колеж. Съжалявам, че не прекарвах повече време с връстниците си, тъй като по това време работeх само с по-възрастни хора”, сподели звездата пред сп. Grazia.

 

„Лутах се в множество различни посоки. Не е ничия вина, освен моя собствена. Но аз бях на 20 и избрах да се съсредоточа върху актьорската си кариера”, продължава Бийл.



„Имам страхотен живот, но ако можех да върна времето назад, щях да взема диплома от колежа и да имам малко по-активен социален живот.”

Източник: