Последните клюки отвъд Океана носят, че наскоро сгодилите се Джесика Бийл и Джъстин Tимбърлейк не можели да излязат на глава по въпроса с предстоящата си сватба.

Докато певецът искал по-скромна церемония, актрисата настоявала за пищна холивудска сватба със засилено звездно присъствие.

"Джесика иска да се покаже на целия свят в булчинска рокля. Тя е наясно, че в Холивуд е нещо като Кейт Мидълтън за великобританците, т.е. вечно чакаща предложение за брак. Сега, когато то вече е факт, Джесика иска да натрие носовете на всички", разкрила позната на Джесика Бийл, пише bliаsak.bg.

"За всичките години, откакто е с Джъстин, Джесика неведнъж си е представяла сватбата им. Затова сега знае в най-малки подробности какво иска в този ден и няма да направи компромис с нищо. Тя е от тези момичета, които още от малки си мечтаят за бели рокли, цветя, шаферки и т.н. Джъстин изобщо няма думата по въпроса, но още не го е осъзнал и се опитва да я разубеди. Единственият резултат от усилията му е, че двамата се изпокараха и Джесика му се нацупи", добавила приятелката на актрисата.