Отсъствието на поп звездата Джъстин Тимбърлейк от церемонията по раздаването на наградите "Златен глобус" в неделя породи доста слухове, особено след като се разчу, че е предложил брак на актрисата Джесика Бийл по време на коледните празници.

Това, че брюнетката се появи сама на събитието, без годежен пръстен, но с рокля, доста подобна на сватбена, стана причина да се зашушука, че певецът не е искал да отиде с половинката си, защото още не можел да преглътне факта, че тя го е принудила да й предложи брак.

*Джесика на наградите "Златен глобус" (Снимки: Getty Images/ Guliver)

"Джес беше готова да го напусне, ако той не й беше паднал на колене с пръстен. Джъстин го направи, за да не я загуби, но въпреки това чувства, че тя го е изманипулирала. Не искаше да ходи на "Златните глобуси" с нея, защото щеше да означава, че дебютират като сгодена двойка - точно това, на което се надяваше Джесика, и от което се ужасяваше Джъстин. Затова я остави да отиде сама, като преди това я накара да свали пръстена. Тя много се засегна, но го направи, защото точно когато постигна мечтата си да се сгоди за него не искаше да му дава причини да й се сърди", издал човек от обкръжението на Джъстин Тимбърлейк, пише bliasak.bg.

*Джесика и Джъстин

Вижте фотогалерия:

69-ти Годишни награди ''Златен глобус''