Актрисата и певица Джесика Симпсън роди дъщеря си Максуел в пет пъти по-скъп болничен апартамент от този на колежката си Бионсе.

За луксозната стая блондинката броила по 4 000 долара на ден, докато тази на r'n'b звездата й струваше скромните 800 долара на ден.

Родилният апартамент на Джесика Симпсън в прочутата лосанджелиска болница Седарс Синай има три спални и две бани и разполага с всякакви удобства - хладилник с фрешове и минерална вода, стереоуредба, плазмен телевизор, DVD плейър и т.н. Сред услугите, които болницата предлага на майките, пък са козметик, фризьор, гримьор, маникюрист и масажист, пише bliasak.bg.

"Всички пациентки, настанени във ВИП апартаментите, ще получат кошница с плодове и селекция от кексчета при пристигането си. Хладилниците с напитки се зареждат няколко пъти дневно. Родителите пък имат възможността да отпразнуват раждането на детето си с интимна вечеря за двама, включена в цената на стаята. Те ще могат да избират от специално подготвено за тържествения случай меню", пише в сайта на болницата.

За сравнение ВИП апартаментът, в който роди Бионсе, беше оборудван с малка кухня, огромен телевизор с плосък екран, холна част, обзаведена с удобни дивани в ненатрапчиви цветове, както и легло, специално предназначено за почивка на таткото.

Вижте фотогалерия:

"Бременни" корици

Джесика Симпсън позира бременна за сп. Elle