Джиджи и Бела Хадид, заедно с Кендъл Дженър се качиха на ракетата на Карл Лагерфелд, за да отлетят в модерния космос на Chanel.

Можем отговорно да кажем, че ревюто за представяне на колекция есен/зима 2018 на Chanel бе отвъд този свят.

Присъствието на трите супермодела, облечени в елегантни карирани костюми още повече допълни междугалактическото пътешествие, осигурено с любезното съдействие на Карл Лагерфелд.

В космоса е студено, ето защо Кендъл носи дебело сако в черно и бяло с кожена яка, а за аксесоари са сребристи като скафандър лента за коса, ботуши и ръкавици.



Джиджи е облечена в гащеризон от пепит, сребристи ботуши и ръкавици като тези на Кендъл. Визията е допълнена от широка кожена лента за коса, задължителна, ако човек иска кичурите му да не падат върху лицето в условия без гравитация.



Космическата външност на Бела изглежда малко по-строго заради черната рокля, но сребристите аксесоари са тук, за да разведрят обстановката. Очевидно в космоса има дрескод и той включва блестящи елементи, които придават визия ала 80-те години на миналия век.

Обещанието на Илон Мъск за пътешествия до Марс все още не са се превърнали в реалност, но колекцията на Chanel дава ясна заявка, че е време да се впуснем в търсене на нови светове.