Джиджи Хадид очаква първото си дете от гаджето си Зейн Малик. 25-годишната манекенка съобщи, че е бременна в петия месец с първото си дете от бившата звезда от „One Direction“ Зейн, съобщава светският сайт TMZ. Изданието твърди, че анонимен близък до семейството е потвърдил новината и че „и двете фамилии са много развълнувани“ от новините. По-рано Джиджи намекна за възможността да създаде семейство със Зейн, тъй като „очаква с нетърпение бъдещето си след кариерата на модел“.

Тя каза: "Обичам творческата страна на модата, тя е толкова удовлетворяваща. Хората, с които работя, ме правят толкова щастлива, имам голям късмет, че съм около тях. Но кой знае? Може би ще се занимавам с готвене на пълен работен ден!'' Очаква се двойката да отгледа детето си далеч от сегашния апартамент на Джиджи в Ню Йорк, тъй като призна, че се радва да се измъкне от суматохата на градския живот. Джиджи и Зейн започнаха да излизат през 2015-а, след като се запознаха на снимачната площадка за видеото му към песента „Pillow Talk“.

Двамата заживяха заедно, но към края на 2018-а изненадващо се разделиха. През 2019-а, след серия срещи, звездите разпалиха слухове, че са се събрали отново и през декември беше ясно, че наистина са възобновили романса си. През януари 2020-а те дори не си правиха труда да се крият от папараците, а на Свети Валентин официално потвърдиха връзката си. 

снимка:инстаграм джиджи хадид