Джийсън Брад Люис, който се представя като рекламен консултант и сценарист, изкопира гримьора Валентин Кулагин в „Черешката на тортата”, видя Hotnews.bg. Людмил Августинов, както е истинското му име, избра да пазарува по халат, точно както постъпи преди години и Кулагин. За разлика от гримьора обаче вчерашният домакин бе избрал стар и доста неугледен халат, с който събра погледите на продавачи и просяци на Женския пазар.

Люис продължи с провокациите, този път насочени към неговите гости. Той категорично отказа да харчи пари за алкохол и с огромно задоволство обяви, че нарочно е купил най-гадното вино. Още като го опита, Фънки направи недоволна гримаса, но това не трогна домакина.

Той се изложи напълно и с готвенето, като дълго рекламира шоколадовия си сладкиш, който се оказа тънък като подметка. „Абсолютен хляб, на нищо не прилича”, доволен обяви Джийсън, който все пак го сервира на гостите си. Ексцентрикът не успя да направи и брускети с авокадо-елементарна манджа, която не може да затрудни дори дете. 

снимка:фейсбук черешката на тортата