Скандалният режисьор и певец от "Х Фактор" Джийсън Брад Люис вкара в гей афера новото телевизионно лице - Николаос Цитиридис. Комикът за чиято сексуалност към момента не се знае нищо, вече е на прицел от риалити чешита, видя HotNews. Брад Люис публикува кадър, на който интимничи с гъркът. Разбира се, става въпрос за инсцениран фотос, тъй като целувката е по-скоро виртуална, отколкото реална. Но това разбуни духовете на телеманиаците и им даде повод да размишляват по темата.

"Хейтърите ще кажат, че е фотошоп", отсича Люис, който обича да провокира почитателите си в социална мрежа. "Сгодиха се!", "Еее, свали го начи!! То се вижда, че не е Фотошоп. Честито!", заваляха шеговити коментари по повод аферата им.

Припомняме ви, че по време на излъчването на "Черешката на тортата" с него, Фънки, Коцето, Жана Бергендорф и Деси Тенекеджиева, лудакът успя да подведе мрежата с кокаинови детайли в портретна снимка с участниците, а ден по-късно пък "показа" вибраторът на актрисата Тенекеджиева. Разбира се, всичко беше плод на фотошопа.