Джим Кери направи официално изявление, в което казва, че е „шокиран и дълбоко натъжен” от смъртта на неговата „сладка Катрион”.

Припомняме, че 28-годишната Катрион Уайт, родена в малкото ирландско градче Кепиуайт, е намерена мъртва в дома й. Тя е починала от предозировка на лекарства, сочат предварителни данни.

„Тя беше истински мило и деликатно ирландско цвете, твърде чувствително за нашия свят. Сърцето ми сега е заедно със семейството й, приятелите и всички, които я обичаха и се грижеха за нея. Всички ние сме покрусени от стоварилото ни се нещастие", казва Джим Кери, цитиран от изданието TMZ.

Уайт беше заедно с актьора от 2012 година, но след няколко месеца двойката се раздели. През май 2015 година папараци в Ню Йорк отново ги уловиха, че са заедно, като ги снимаха как се разхождат усмихнати и щастливи, хванати за ръце.

Но на 24 септември тази година двамата обявиха, че се разделят.

Според изданието TMZ, цитирано от Блиц, бившата приятелка на Джим Кери е оставила последно писмо преди смъртта си, в което споменава за раздялата си с актьора на 24 септември. Това е и същият ден, в който тя пише обезпокоително съобщение в Туитър. В него се казва: Повече няма да използвам Туитър. Надявам се, че съм била добра към най-близките си хора”.