Край на траура за смъртта на бившата си приятелка Катрион Уайт обяви най-великият комик на съвремието Джим Кери.

Голямата звезда на Холивуд за пръв път показва публично новата си изгора, след като през септември миналата година ексгаджето му се самоуби с голяма шепа хапчета заради раздялата им. 54-годишната холивудска легенда заведе мистериозна брюнетка в изискан японски ресторант в Ел Ей, пише в. "Дейли мейл".

През цялото време докато нагъват суши, двамата се държат като влюбени гълъбчета, а не крие, че си пада по високата и стройна мацка. Романтичната вечеря, съпроводена със забавни лафове и гримаси на Джим, продължава почти 2 часа. Дамата на сърцето му не крие, че искрено се забавлява в негово присъствие и охотно приема шегите и закачките на звездата от "Ейс Вентура".

На тръгване от ресторанта двойката се изнизва през задния вход, където е паркирано черното порше на Кери. Без да подозират, че наоколо има папараци, които ги дебнат, актьорът и дамата се кикотят като малки деца и си разказват колко хубаво се прекарали вечерта. Като истински кавалер Джим отваря вратата на младата жена и я настанява удобно на седалката до шофьора. Дългите й крака едва се побират в спортната кола, която е голямата гордост на Джим.

Истински щастливият от новата любов комик е пълна противоположност на картината от септември м.г., когато лично носи ковчега на 28-годишната гримьорка от ирландски произход Катриона Уайт. В продължение на месеци той е съкрушен от кончината на жената, която топли постелята му в продължение на 3 г.