Фолкпевицата Джина Стоева е бременна в четвъртия месец с момиченце.

Бебето е дългоочаквано и е заченато по естествен път.

„Притеснявах се, все пак годините напират и не бях сигурна дали ще се получи толкова лесно. Познавам прекрасно тялото си и усетих, че нещо се случва, но на приятеля си съобщих новината чак след две седмици, когато минах през втори преглед”, сподели за bTV бившата лекоатлетка. За мъжа до себе си тя казва, че е с три години по-малък, но достатъчно зрял за голяма крачка като бащинството.

„Той е нормално момче, не е някой богаташ или бизнесмен, както се изписа. Като Дева аз съм педантична, държа всичко да ми е наред както в къщата, така и в отношенията, а той е по-разхвърлян. Казах му за бебето на разходка в планината. Подкачи ме, че съм качила няколко килограма, а аз му казах: „Тепърва ще имам да дебелея още”, признава с усмивка Джина.

За разходка до олтара двойката все още не е мислила. Певицата е категорична, че фиксирането на любовта с подпис я опорочава, а когато връзката е изчерпана, човек си тръгва по-трудно заради бюрократщината в съда. По Коледа Джина ще излезе в отпуск по майчинство, но още тази седмица ще пусне новия си сингъл „Ди Каприо”.

„Той е посветен на мита за идеалния мъж, а аз харесвам много Леонардо и като актьор, и като мъж, и като социално ангажиран човек”, обяснява Стоева.