Поп-фолк певицата Джина Стоева умело съчетава грижите за външния си вид с тези за бебето.

Щастливата майка взима малката Ивая със себе си, когато вае плочки във фитнеса. Гордият татко, който тя описа пред „Монитор“ като „нормално момче, което често пътува в чужбина заради работата си”, но все още стои извън радара на папараците, също помага в грижите за дъщеричката си в залата.

„С моя приятел започнахме да ходим на фитнес. Даже първите месеци посещавахме доста спокойна зала и взимахме Ивая в коша с нас. След това започнахме да се редуваме – аз тренирам и той я гледа, после обратното“, призна Стоева. Междувременно Ивая, която се появи на бял свят през февруари, вече се разписа с първото си ходене на плаж.

„Доста време изкарахме по нашето Черноморие. Баща й я топи във водата, а на нея много й харесва. Иначе с нея двечките си стоим повече под чадъра.“, разказа още изпълнителката на „Ди Каприо“.

Първият контакт на 40-годишната певица и мъжът до нея бил във Фейсбук. Не пропускал да я поздрави за всеки празник, а тя му отговаряла кратко и почти делово. В навечерието на 2014 г. имала участие в столичен ресторант. Спряла колата на паркинга и към нея се приближил мъж с огромен букет рози. Подал й го без да каже от кого е, а след полунощ отишъл да я поздрави на място и това била първата им среща очи в очи.