Фолкзвездата Джина Стоева стана майка на момиченце.

Бебето се е появило с перфектните мерки 3,380 кг и височина 50 см и носи красивото име Ивая. Кръстено е на баба си по бащина линия. Изпълнителката на „Ди Каприо” е родила по естествен път в болница „Токуда”.

„Всичко стана много бързо, още ми е като сън. Бяхме в мола с таткото и пазарувахме. Там към 18 ч ми изтекоха водите. Прибрахме се бързо вкъщи да си събера багажа и в 20 ч бяхме в болницата. След 3 часа вече бях майка. Благодаря на д-р Данаил Илиев и неговия екип, както и на анестезиолога д-р Стефанов, за вниманието и грижите! Бях спокойна в техните ръце и това със сигурност облекчи раждането ми. Чувството, което изпитвам в момента, е неописуемо“, коментира Джина.

Ивая е плод на любовта й с мъжа, с който споделя живота си вече над две години. Стоева го описа пред „Монитор” като „нормално момче, което често пътува в чужбина заради работата си”. Той се занимава с внос и износ на автомобили, а първият им контакт бил във „Фейсбук“.

Не пропускал да я поздрави за всеки празник, а певицата му отговаряла кратко и почти делово. В навечерието на 2014 г. имала участие в столичен ресторант. Спряла колата на паркинга и към нея се приближил мъж с огромен букет рози. Подал й го без да каже от кого е, а след полунощ отишъл да я поздрави на място и това била първата им среща очи в очи.