Джина Стоева съвсем скоро ще стане майка за първи път. Певицата наскоро засне фотосесия за списание, където позира в напреднала бременност.

"С нетърпение очакваме появата на малката Ивая, поне засега на това име сме се спрели, вече ми е тежичко, не успявам да се наспя пълноценно вечер, но знам, че остава още малко и си давам кураж. Повече гледам да си почивам, но пък и сега е времето за последни приготовления" - казва тя в интервю за "Труд".

Разказва, че изтеклите месеци са били леки за нея и дори не е качила много килограми.

"Бременността изкарах изключително леко, без повръщане и дискомфорт, с достатъчно движение до последно, без качване на прекалено много килограми, само 12-13 кг. Почти не съм имала проблеми с подуване на краката, киселини или болки в кръста, както се оплакват доста родилки. По този начин спокойно бих износила още едно дете. Дано и раждането мине леко, бързо и безпроблемно" - обяснява изпълнителката.

С бащата на очакваното бебе са заедно повече от 2 години, но така и не се е стигнало до сватба.



"Коментирали сме темата на шега, но ако трябва да бъда честна, се страхувам да „скоча“ в брака. Не мисля, че двама души могат да си обещаят, че ще се обичат и искат цял живот. Това зависи и от единия, и от другия и зависи кой как се развива във времето. Може би, ако един ден решим да се подпишем в гражданското, нашият обет би звучал така: „Да, ще се караме и ще се сдобряваме, това е част от съвместния живот, но ще опитвам всеки следващ път, да се сближаваме повече и повече. Да, след години, няма да усещаме същата страст по между си, но тогава ще открием други разновидности на любовта, ще имаме история зад гърба си, която няма да ни позволи толкова лесно да зачеркнем годините, прекарани заедно“. Нещо ей такова ми звучи доста по-реалистично" - обяснява тя.

Не си прави планове кога точно ще се завърне на музикалната сцена . Иска й се да вярва, че скоро след раждането ще се възстанови и ще може да поеме участия.

"Не искам да се ангажирам с прогнози за завръщането ми на сцената. Смятам, че ще съм готова да поемам участия скоро след раждането, зависи само от кърменето… А що се отнася до нови проекти, не възнамерявам да бързам. И без това много малко хора вече оценяват труда на нас, изпълнителите, постоянно да правим нови продукти, за които даваме хиляди левове, освен ако не става дума за някой от първите 6-7 имена в бранша, чиито песни се завъртат и налагат в дискотеките, дори без да бъдат предварително чути. Музиката стана бизнес, а не изкуство! Затова, както има една приказка, когато ми е кеф – тогава!" - категорична е Джина Стоева.