Злополучният мъж на Джина Стоева - Григор, от когото тя роди прекрасна дъщеричка, вече не е част от живота й. Това стана ясно след разкритие на HotNews. Както вече писахме възлюбеният й направил пиянски скандал на детско парти организирано от колежката й Деси Слава. Там мъжът вилнял като забил кристална чаша в лицето на Джордан, а в последствие напръскал със спрей за самозащита големия син на Деси - Майки и мъжът й Благой.

Грозен скандал развали детското парти на Деси Слава

Оказа се, че известно време след резила, Джина Стоева е взела твърдо решение да се раздели с бащата на детето й или поне така твърди самата тя. Дали обаче не казва това, за да се разграничи от скандала на партито на Деси Слава?

Ето какво каза Джина за инцидента пред всекидневник: "В деня, в който беше рождения ден на сина на Деси Слава, имахме ангажимент около детето и той спонтанно реши да дойде с нас. Не възразих, защото не видях нищо лошо. Стояхме 2-3 часа. Когато решихме да си тръгваме аз поръчах такси, казах „довиждане“ и се запътих към детския център, който е извън залата, да облека и взема Ивая. В този момент е станало спречкването между него и Джордан, на което аз не бях свидетел. Забелязах суматохата и, че група от гостите излизат от заведението. Сметнах, че е най-добре да си тръгнем, за да не разваляме празника. Но веднага щом се прибрах звъннах на Джордан, който ме увери, че е добре. След което звъннах и на Деси Слава, за да се извиня и на нея“.

Джордан оттеглил жалбата срещу мъжа на Стоева