"По-добре съм, възстановявам се. Имам още една операция, която ми предстои и вече ще съм на крак. Аз си помня всичко. Бях до един приятел, карах по улицата. От моята страна нямаше никакъв трафик, но от другата имаше и една жена направи погрешен завой и аз нямаше как да я избегна. Доста време се търкалях, потроших си абсолютно всичко от едната страна."

Това заяви преди минути Джино Бианкалана в ефира на Нова телевизия.

"Аз и мотора излетяхме, направих кълбо. Веднага се събраха хора. Жената бе с малки дечица, почна да вика и да плаче. Аз през цялото време бях в съзнание. Кракът ми беше обърнат наобратно от коляното надолу. Рязаха ми мускули от корема и ми ги слагаха на крака. И в момента ми липсва част от кокала. Тазът ми е сменен.. всичко ми е ново. Аз съм като котките, имам девет живота", заяви победителят от ВИП брадър.

"Моите приятели са били там на място и казаха, че е имало много кръв. Човек, ако е бил там, е щял да помисли, че някой е загинал. Майка ми, татко ми и брат ми го преживяха най-зле, особено баща ми, защото знаеше, че не може да ми помогне, чувстваше се безсилен", признава Бианкалана.



Той добави, че 12 часа родителите му не са го намерили. "Майка ми е много притеснена. Аз не исках да казвам на медиците, че имам роднини, за да не притеснявам семейството си. Сега обаче рехабилитацията върви добре, но съм на инвалидна количка, опитвам и с патерица", добави той.



Джино се закани да си купи нов мотор. Призна, че това е животът му и няма как заради инцидента да се откаже от страстта си.

Той проговори и за жената до себе си. "Запознах се с нея покрай бившата ми приятелка. Тя също обича моторите. Сега мисля да отида при нея, защото е във Вегас. Тя много иска да дойде в България. Полякиня е и даже до скоро беше в Полша. Тя е малко по-голяма от мен, но така е по-добре. Модел е във Вегас и има голям бизнес. Била е омъжена, но вече не. Познаваме се отдавна и сега, като разбра за катастрофата, долетя до Чикаго и така станаха нещата", призна Джино.



"Дал съм пръстен на приятелката ми, не за да й предлагам брак, а просто, за да има нещо от мен. Тя сама пожела. На Джена пожелавам щастие и на новия й съпруг. Нека много се обичат и да вървят напред”, сподели Джино за бившата си изгора.



"Щом проходя и мога да летя със самолет, веднага си идвам. Ще дойде и цялото ми семейство с мен", завърши той.