Въпреки че едва оцеля при жестока автомобилна катастрофа в САЩ, Джино Бианкалана продължава да живее екстремно и на пълни обороти.

Победителят във „ВИП Брадър” си спретна луда гонка по софийските улици с певицата Ани Хоанг, за която медиите вече писаха. Автомобилното преследване обаче е само незначителна част от лудешките изпълнения на Джино по време на престоя му в България.

Без да се притеснява за сигурността си той позира на страницата си във Фейсбук стъпил на кран във въздуха, както и яздещ кон. Често качва и снимки, на които се вижда как шофира или се вози на яхта, наведен опасно над морето.

При идването си у нас в началото на лятото риалити звездата бе категоричен, че е тук, за да се възстановява след катастрофата, но явно е предпочел далеч от екстремни забавления от СПА процедури и рехабилитация.

Какво кара Бианкалана все да рискува живота си, остава тайна, но психолози обясняват, че може би причината се крие в липсата на голямата любов. Припомняме, че той имаше дълга връзка с певицата Джена, която определи като достойна жена.

„Аз съм я обичал и съм смятал да градя общо бъдеще с нея”, призна преди време пред Сашо Диков Джино.

Тогава той бе категоричен, че фолкпевицата му върнала пръстен за 45 000 долара, след като се разделили, както и колата, с която бившият й любим я изненадал. „Правил съм й подаръци, но тя постъпи достойно, след като любовта между нас приключи. Няма да кажа нищо лошо за нея, но моят живот продължава. Интересите ни бяха различни, затова се разделихме”, бе лаконичен за края на връзката си с изпълнителката Джино.

Той е категоричен, че няма срамна работа и дори е готов да мие тоалетни, но да си изкарва парите честно. „Аз не съм прост тираджия, защото един шофьор в Америка изкарва толкова много пари, колкото в България не могат да си представят”, призна българинът, който от години живее в САЩ. Миналата година той едвам оцеля при тежка катастрофа в Чикаго. Шофьорка го блъсна, докато караше мотора си и той прекара много време в болница.