Победителят от „ВИП брадър” Джино Бианкалана ще се подвизава в ефира на Нова телевизия и напролет.

Емигрантът от Чикаго ще преслушва моми от народа в третия сезон на „Милионер търси съпруга”, пише в. „ШОУ”. Продуцентът на предаването е отново фирмата на Нико Тупарев, който даде поле на изява на Бианкалана и в Големия брат.

Продуцентите решили, че Джино ще вдигне рейтинга на „Милионер”-а, тъй като в момента е най-обсъжданият ерген, а финансовата му стабилност е примамлива за златотърсачките. В телевизионните среди се коментира, че бизнесменът приел на драго сърце да влезе и в този формат не само заради факта, че след разваления годеж с Джена в момента е соло, но и заради тлъстия хонорар от 200 хил. лева.

Още във „ВИП брадър” Бианкалана загатна, че е един от най-добре заплатените участници, като според осведомени той е прибрал малко над 100 бона, за да изостави бизнеса си с тирове в Чикаго и да се върне в България. На този етап богаташкото момче остава в България поне до лятото. За първи път от 18 години насам той изкара Коледа далеч от семейството си. На празника бил с близки приятели, с които се сближил покрай престоя си в родината.

В София взело да му харесва най-вече заради популярността, с която се е окичил в момента. Джино се чувствал значим, разпознавали го навсякъде и се е вживял в ролята на ВИП. Докато в Америка бил просто един от всички и не правел по-специално впечатление дори с мощните и скъпи коли в гаража си. Припомняме, че в предишните два сезона на „Милионер търси съпруга” се изявиха софийските бохеми Христо Сираков-Стоте манекенки и Тодор Славков. И за двамата обаче проектът не бе успешен.