Джино бра голям срам заради фалшиви дрехи. Милионерът от САЩ, чието истинско име е Георги Ташев, се червил жестоко заради проблеми с облеклото, които го направили за смях пред съквартирантите.

„Марковите дрешки на Джино бяха пратени на химическо, но му ги върнаха без етикетите“, коментира бивш съквартирант на участника, който вече е вън от шоуто. Когато видял, че дрехите му са без етикети, младежът попитал какво се е случило.

От „Биг Брадър“ отговорили, че тъй като дрехите са реплики на оригиналите, при химическото чистене са паднали етикетите. Някои от тях служителките все пак успели да спасят и дори ги сложили в джобовете на дрехите, ако иска младежът сам да ги зашие.

Когато разбрал, че номерът му е разкрит, младежът страшно много се разстроил. Нещо повече - историята с фалшивите нашивки го накарала да плаче пред всички.

После се съвзел и помолил историята да не се разкрива пред зрителите в тв ефира.

„Разбира се, „ВИП Брадър“ се съобрази със срамната ситуация и не пуснаха нищо. Хората все пак му запазиха достойнството на този палячо“, със смях разказва за резила един от бившите съквартиранти, излязъл съвсем наскоро на свобода.