Голям удар понесе Джино само дни след победата си във „ВИП Брадър”, разбирайки, че голямата му любов Джена си е хванала ново гадже.

За Гино Ташев, както е българското му име, се появиха слухове, че се е сближил с колежката й Преслава, с която бяха съквартиранти в Къщата, но в действителност още не е превъзмогнал края на последната си връзка.

Българинът, който от години живее със семейството си в САЩ, призна огорчението си и дори намекна, че Джена не е такава, за каквото я е мислел. „Тя вече си има нов приятел и неин живот, а аз свой. Не бих казал нищо лошо за нея, но да – разочарован съм, да! Вече няма значение какво чувствам към нея”, споделя Джино.

Като първа стъпка по новия си път Бианкалана е решил да продаде „Бентли”-то, което купил за подарък на бившата си малко преди да се разделят. За колата, която е на стойност 400 000 лева, той спомена и във визитката си за „ВИП Брадър”. „Беше подарък за рождения й ден, но тя така и не го получи. Колата все още седи вкъщи под чергило”, казва Джино и допълва, че скоро ще я пусне в продажба, пише "Уикенд", цитира hotarena.net.

Вероятно това ще се случи и с годежния пръстен на стойност $ 48 000, който след разлъката Джена му изпратила обратно. Джино още не е решил какво ще прави с къщата, която купи в САЩ с идеята да е се превърне в дом за него фолк певицата. След провалената венчавка Джино се преместил в апартамент, за да не се чувства самотен в просторната къща. Победата в риалитито обаче го накара да размисли и сега той е решил да остане за дълго в България.

*Сн. Фейсбук

За причини за раздялата си двамата винаги са изтъквали разстоянието и многото професионални ангажименти, но Джино смени версията си, откакто Джена е чужда. „Популярността й нямаше никакво значение. Напротив, това, че е известна може само да ме кара да се чувствам горд. Проблемите ни бяха съвсем различни, дори и разстоянието не оказваше кой знае каква роля.”, казва Джино.

Той е категоричен, че не би се събрал отново с Джена. „Никога не се връщам назад”, подчертава младият бизнесмен. Той не бърза да се впуска в нова връзка. „Не се е появил човекът, който да ме разтърси. Може би не е моментът. Сега искам да се отдам на хората, които ме подкрепиха и застанаха зад мен”, казва Джино.

До преди това Джино бе решил да се завърне в САЩ, където да продължи да разработва новия си бизнес, който е свързан с тунинг на коли. След като стана „любимата звезда на България”, младокът реши да остане за празниците, както и след това, тъй като организира няколко благотворителни концерта в различни градове. „Това ще бъде моят жест към хората, за да покажа, че съм благодарен за доверието и подкрепата им. Ще помогна на хора, които се нуждаят”, казва Джино.

Заглавна сн. Булфото