ВИП съквартирантите Джино и Катрин Вачева пазят тайна от миналото си преди влизането в Къщата, пише столичен всекидневник.

Двамата го играят почти непознати в шоуто, но истината е съвсем друга, разкри най-известният български травестит Елза Парини.

Историята между двамата датирала от миналата година, след като фолк певицата Джена сложила край на връзката си с Джино Бианкалана.

След „драматичната“ раздяла той не губил време и започнал да си търси нови забавления, макар да твърди, че още я обича и иска да се съберат. Палавият хубавец атакувал Катрин Вачева, с която вече се познавал.

*Джино и Джена

Джино недвусмислено показал на моделката, че я харесва. Катрин, която се хвали наляво и надясно, че има американска виза, обаче отказала офертата да погостува в страната на неограничените възможности, отправена от Джино. Самата Джена знаела за апетитите на своя бивш приятел и не скривала антипатията си към силиконовата сексбомба.

В Къщата Катрин Вачева присъства основно като призрак, досега тя оставаше незабелязана и единствената и осезаема изява бе, когато изпроси огромно наказание за всички съквартиранти с непроверените си обвинения в тайна конспирация срещу нея.

След напускането на себеподобната ѝ Моника Валериева Катрин се опита да вземе под опека Светлана Василева, но удари на камък,
защото майчински крила над нея вече е разперила орлицата Ернестина Шинова. Според запознати именно Вачева най-вероятно ще изхвърчи днес след елиминациите. Тя се бори за оставане срещу Кичка, Иво и Ернестина.